2012 m. lapkričio 21 d., trečiadienis

MOTYVACIJA




Jau kaip mesti svori mes žinome. Teoriniu žiniu pilnos. Bet kaip prisiversti pakilti nuo sofos ir pajudėti? Kaip turėti valios atsisakyti šokolado ar bandelės? Kaip pasakyti draugei NE kai siūlo traškučiu pati žiaumodama abiem žandais. Šiandien pabandysim paieškot būdu kurie padeda mum atsisakyti pagundu.






LAŽYBOS

Bet kokios lažybos labai motyvuoja. Su drauge, su šeima, su savim, o labiausiai su vaikinu. Juk nei viena mergina neleis, kad vaikinas laimėtu prieš ja. Imkis inciatyvos pati, paskelbk lažybu tema „ Jei numesiu svorio tai tu savaite laiko po 15 min mane nešiosi ant ranku“.  Laaaabai efektyvios lažybos, juk tu būsi patenkinta ir dar tave ant ranku nešios. Norėjimas laimėti, andrenalinas, žaidimo forma padės iškęsti ir atsisakyti saldumynu ir visu kitu kaloringu dalykėliu. Taip pat visos lažybos su draugėm, tėvais, klasiokais puikiausiai TINKA, surask su kuo susilažint ir neleisk kiteim laimėt. Juk TU gali!

DRAUGĖ 

Visi turim geriausias draugės kurios visada šalia. Kodėl kartu su ja nepradėjus mesti kilogramu? Labai puiku pačioj pradžioj tai daryti su kažkuo drauge,mama. Prižiūrėsite viena kita. Tuo labiau kai draugė visada šalia ir mato ką valgai tu, neleis tau paimti šokolado ar nusipirkti traškučiu vietoj javainio. Būkit sąžiningos viena kitai ir pamatysit, rezultatai stebins!









                             DRABUŽIS

Paskutinius pinigus išleisk nerealiem džinsam, šortam vasarai, suknelei ar palaidinei. MAŽESNIO DYDŽIO. Tai viena iš didžiausiu motyvaciju kokia tik gali būt . Pasikabink tą drabužį matomoj vietoj, kad jis visada užkliūtu tau už akių. Karts nuo karto pasimatuok. Nejaugi leisi tokiam nuostabiam rūbui gulėti spintoj vien todėl, kad į jį neįsibraškini? Įjungi visas pastangas ir dirpdai ratus ant liemens, nes juk tu žinai, kad gali, ir kai tai padarysi atrodysi NUOSTABIAI.










Tai 3 pagrindinės motyvacijos kurios padeda jei tik sąžiningai eini tikslo link. Nepamirškit dar viena begalo svarbia „ Nušluostysiu ex nosį , pamatys mane lieknesne, gražesne, galės nagus graužti“ veikia taip pat puikiai kaip ir bet kuri kita.

 Bet svarbiausia mielosios nepamirškit, kad nei dėl draugu, nei dėl lažybu tai darote, tai darote visu pirma dėl savęs. Jus privalote mylėti save ir dabar, kad pasikeitusios suprastumėtė kokios unikalios ir nuostabios esate, jog sugebėjote pakeisti tai kas nepatiko. O dabar atsistojame, padedam šokolada ir einam padaryti kažką kas mus prives prie tikslo. Ir svarbiausia nepamirškit, kad jus esat nuostabios tokios kokios esat ir jei norite keistis tai tik dėl savęs.









2 komentarai:

  1. Labai patiko straipsnis. Lauksiu dar. :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. o kaip del striju norejau paklausti. ar ju turejai ir ar kai numetei svorio jos matosi taip pat ryskiai? gal zinai kaip jas naikinti?nes jos yra didziausia mano nelaime

    AtsakytiPanaikinti