2012 m. lapkričio 3 d., šeštadienis

Mylėk save!


Viskas ir visada prasideda nuo Tavęs. Niekada to nepamiršk, ir visada to siek. Kartok tai kas dien. Kas minute. Kiekviena akimirka. 
Daug žmoniu linke savyje įžiūrėti tik tai kas netobula, netikslu, neatitinka standartu. Tokie žmonės dažnai nepasitiki savimi, nemėgsta savo išvaizdos, netiki, kad jie gali būt tokie pat kaip tie, apie kurios rašo žurnalai. Nesižavėkite kitais, darykite taip, kad kiti žavėtusi jumis! 
Dažna mergina pergyvena dėl svorio, plauku spalvos, krutinės dydžio - visko, kam statomi standartai. Stora, lenta, ryža . Kiek iš mūsų tai girdėjo? Ar tyliai sakė pačios sau? Kiek iš mūsų tai tiesiog įsiteigė, arba tokia nuomonė įteigė kiti, taip pat dažnai labai kompleksiški žmonės. 
Mylėk save, grožėkis savimi, pasitikėk savo jėgomis. Nepamiršk, kad tu esi unikalus. Pats pačiausias ir vienintėlis čia. Išmok pamilt save. Išmok būt šiek tiek savanaude, savimyla, kuri turi drąsos pasakyti "myliu save tokia kokia esu".  Išmok spjauti į kitu nuomonę, pamiršk įžeidinėjimus ir ašaras. Nes kai myli save jie tiesiog neveikia, juk nėra dalyko kuris sugebėtu nugalėti meile, ar ne?
Kiekvienas pradėkime nuo savęs. O visa kita ateis su laiku. Meilė visu pirmiausia sau, darys gyvenime stebuklus.
Netiki? PABANDYK. ĮSIMYLĖK

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą